Over IO

“Ik leer jou (weer) te leven in plaats van te overleven.”

Soms lijkt het alsof iedereen je wil veranderen. Je past jezelf voortdurend aan en voordat je het weet, weet je niet meer wie je bent.

Ieder mens is op een geheel eigen manier mooi en waardevol. De wereld is wel ingericht op mensen die in de standaard passen.
Een vierkantje past echter niet in een rond gat. Geen wonder dus dat het soms schuurt of pijnlijk is. Zeker voor (gevoelige) jongeren op weg naar volwassenheid.

Gevoeligheid is een kracht, die jongeren en volwassenen kunnen inzetten in het voordeel van zichzelf én hun omgeving. Lukt dat niet, dan krijgen ze al snel een ‘label’ met negatieve lading.

“Effen de weg niet voor je kind. Bereid het voor op de weg.”

Moet je die mooie hoekjes van het vierkant schaven? (pijnlijk!) Moet je je aanpassen en niet meer jezelf zijn?

Of kun je met een rugzak vol tools en inzichten de wereld aan? Jezelf zijn zonder je gevoel weg te duwen.  Je eigenheid probleemloos uitleven. Een wereld waarin de mooie, sterke gevoelens van iedereen een kracht zijn. Kortom: een wereld waarin je floreert en in je element bent.

“Ik leer jou (weer) Buitengewoon Beter jezelf te zijn.”

Ik wil jongeren en volwassenen, ouders, leraars en opvoeders stimuleren om gevoeligheid als kracht te bekijken en in te zetten. De instrumenten aanreiken zodat ze Buitengewoon Beter zichzelf (weer) leren zijn.
Ik leer je weer te leven in plaats van te overleven.

Hoe? Ik vul jouw rugzak met gereedschap en inzichten. Samen ontdekken we en proberen we wat voor jou werkt. Je doet het zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Dat is wat IO voor jou kan betekenen.

Interesse?

Stuur een mail voor een intakegesprek of vrijblijvende info.