Over Fran

“Ik volgde tal van opleidingen en werd een internationaal opgeleid Mental Coach en Kindertolk®”

20 jaar geleden startte ik met lesgeven in het lager onderwijs. Ik had de tofste job. Gaandeweg merkte ik dat ik weinig kon investeren in het welzijn van jongeren. Daarom werd ik zorgcoördinator.
Dat leek nog steeds niet voldoende. Ik wilde méér betekenen. In het onderwijs ontbrak iets. Mensen zijn geen standaard product en hoeven dus niet in een systeem te passen. Toch heb ik lang dat gevoel wél gehad.

Ik stapte uit het onderwijs en schoolde me om. Ik volgde tal van opleidingen en werd een internationaal opgeleid Mental Coach en Kindertolk®. Ik specialiseerde mij in hoogsensitiviteit, opvoeding en communicatie. Zo ontstond mijn coachingpraktijk IO. Waar de ‘ik’ centraal staat.

“Ik weet wat het is om als professional én als ouder, jongeren in deze tijd en maatschappij te begeleiden. Ik weet wat het betekent om voor een groep te staan, het individu te zien en ook doelen met een groep te realiseren.”

Als mama van twee tieners weet ik wat het is om als professional én als ouder, jongeren in deze tijd en maatschappij te begeleiden. Ik weet wat het betekent om voor een groep te staan, het individu te zien en ook doelen met een groep (zoals een gezin of een klas) te realiseren. Als je dat ook op een efficiënte en snelle manier kan doen, is dat een pluspunt.

Welkom!

Interesse?

Stuur een mail voor een intakegesprek of vrijblijvende info.