Getuigenissen

Lieve Fran,
Nadat mijn dochter enkele keer naar de workshop Buitengewoon Krachtig kwam, wilde ik graag zelf tot bij jou komen. Dankjewel voor je tijd en luisterend oor tijdens de sessies. Jij hebt de gave heel snel en efficiënt te werken. De rest is tijd die je nodig hebt om als cliënt het proces zijn gang te laten gaan en te integreren wat je nodig hebt. Ik ken niemand die meer ‘zonder oordeel’ is dan Fran.
Bedankt voor de zeer fijne begeleiding.
Jij doet dat schitterend!

Ik heb een beetje last gehad met het ‘etiketten-kleven’. Mijn zoon is gevoelig, er is niets mis met hem! Nadat S de workshop Buitengewoon Krachtig had gevolgd wilde hij niet meer naar de speeltherapie. Hij is nu vaste gast bij Fran. Zij geeft tips waar hij écht iets mee is. Niets wolligs of soft. S ontdekt beetje bij beetje dat hij een mooie kracht heeft.

De weinige woorden die Fran uitspreekt, zijn er altijd BOENK op! Wat ze doet is zo veel waard, want mijn LEVEN is gewoon veel waard. Ze heeft mij doen inzien dat hoogsensitiviteit een superpower is!

Fran begeleidde eerst mijn dochter tijdens de workshops. Haar aanpak bleek enorm aan te slaan bij haar. Door met Fran te praten merkte ik dat ik ook graag begeleid wilde worden door Fran. Bij Fran kom je thuis. Ze geeft je inzichten mee en doet je anders kijken naar issues. Ze kijkt niet op een extra mail of een extra kwartier. Ze is erg aanspreekbaar en ontzettend betrokken. Mijn hele gezin dankt je!

Wat het leven de moeite maakt
is dat iemand jouw hart heeft geraakt

waardoor heel diep vanbinnen
een stemmetje begint te zingen

en naar verluid
strekt mijn ziel zich weer uit

iedereen mag ook zien
dat ik het verdien

om anders te zijn
of het nu groot is of klein

Dankjewel Fran!

Op een gegeven avond zat ik thuis. Het lukte niet meer. Ik zat op dat moment niet goed in mijn vel, ik voelde me leeg…
Ik besloot dan om contact op te nemen met iemand en zocht op internet. Zo kwam ik bij IO-coaching terecht.
Fran voelde mij heel goed aan en antwoordde altijd net wat ik nodig had. De eerste ontmoeting met Fran was heel aangenaam, alsof ik Fran al jaren kende.
De eerste sessie zat ik best diep. Fran, die me eigenlijk niet echt kende, merkte aan mij dat ik niet mezelf was. Ze had dit heel goed aangevoeld. Het gevoel alsof we elkaar al langer kenden was ook bij haar zo.
Fran is een energieke, enthousiaste en discrete madam. Ze staat er en ze doet dit op de juiste manier. Voor mij is Fran een hele goede coach die de juiste dingen op het juiste moment zegt. Ze houdt haar woord en ze zal altijd correct antwoorden op mails. Zelfs in een mail kan ze je steun geven die je net nodig hebt.’

Mijn zoon liep gebukt onder een soort ‘zware mantel’. Hij huilde veel en kon niet aangeven wat er was. We zaten met onze handen in ons haar. Fran hielp ons met een Kindertolktraject. Wat een fantastische ervaring. Kinderen helpen via de ouders… wij zijn dankbaar voor het mooie cadeau dat Fran ons gaf. J is zonder dat hij Fran ooit zag weer een blije en onbezorgde kleuter.

Dankjewel Fran dat je me (weer) deed stilstaan bij wat mijn kind voelt en denkt. Ik kan iedereen de workshop Buitengewoon Opvoeden aanraden!

Er bestaat een andere aanpak dan de stressvolle aanpak die wij thuis ervaarden. De workshop Buitengewoon Opvoeden bracht zoveel rust en inzichten.

Samen met gelijkgestemden praten zorgt ervoor dat je beseft dat je er niet alleen voor staat. Dankjewel daarvoor.
(Na Buitengewoon Opvoeden)

Stop met zoeken! Fran brengt het licht 🙂

Fran brengt het onderwerp Opvoeden terug naar de essentie op een duidelijke, rustige en toch ook verfrissende manier. Ze geeft concrete tips en handvaten. Kleine aanpassingen zorgen voor een grote verandering.